Teknolog Prodhimi

LUFRA shpk është duke kërkuar të rekrutojë një Teknolog Prodhimi.

 

Përshkrimi

LUFRA shpk është sot kompania më e madhe e bulmetit në vend duke ofruar mbi 40 produkte të ndryshme për konsumatorin, si një kompani Shqiptare, e krijuar rreth 25 vite më parë, me qendër në Lushnjë.

Aktualisht jemi duke kërkuar të rekrutojmë STAF për SEKTORIN E PRODHIMIT në LUSHNJE të cilët do të jenë përgjegjës për pozicionet më poshtë: TEKNOLOG PRODHIMI.

Detyrat

 1. Aplikimi i parimeve të bakteriologjisë, kimisë, fizikës, inxhinierisë dhe ekonomisë me qëllim zhvillimin dhe përmirësimin e metodave të prodhimit, ruajtjes dhe përpunimit të qumështit dhe nënprodukteve të tij.
 2. Zbatimi i analizave dhe kontrolleve të duhura për të plotësuar cdo standart dhe procedurë të kërkuar nga strukturat e brendshme të kompanisë si dhe autoritetet shtetërore
 3. Përgjegjës për kryerjen e të gjitha detyrave të caktuara për plotësimin në kohë të porosive dhe sipas nivelit të cilësisë së kërkuar nga eprorët.

Kualifikimet/Kërkesat

 • Diplomë Universitare në degët: Kimi, inxhinieri ushqimore, teknologji ushqimore, bioteknologji dhe degë të tjera të ngjashme apo të lidhura me industrinë e bulmetit.
 • Eksperienca e mëparshme në prodhim është plus
 • Aftësi të mira komunikuese dhe i/e aftë të ruajë qetësinë në momente tensioni
 • Aftësi të mira vëzhguese dhe analitike
 • Veshje serioze sipas Kodit të Punës

Shënime

Aplikoni duke dërguar CV ne adresen e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. me subjektin "APLIKIM PËR TEKNOLOG PRODHIMI"

Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. LUFRA ju siguron që aplikimi juaj do të trajtohet me konfidencialitet të plotë dhe të dhënat tuaja janë të sigurta.

Burimet Njerëzore

Njerëzit tanë janë çelësi i suksesit!

 


Plotësoni formën më poshtë për të aplikuar për vendet vakante të punës ose kontaktoni Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

 

Required *

  Refresh Captcha  
 

Kontakt

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  +355 68 90 22 120
  Autostrada Lushnjë-Fier km7
     Bishqethem, Lushnje 9001

Pikat Tona

 • Lushnjë
 • Tiranë
 • Korçë
 • Sarandë

Shërbime të tjera

Lidhuni me Ne