EN

Lufra vlerësohet me çmimin
'"BUSINESS EXCELLENCE 2022''

Lufra vlerësohet me çmimin ”BUSINESS EXCELLENCE 2022” si kompania më e mirë e industrisë së bulmetit në Shqipëri!

Jemi shumë krenarë që ky çmim vjen si rezultat i anketimeve me mbi 8000 konsumatorë në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe se jemi përzgjedhur si kompania e tyre e preferuar e bulmetit.


”Kompania Lufra është themeluar 30 vite më parë dhe është e mirëorganizuar në departmente ku bëjnë pjesë 300 punonjës. 


Në fabrikën Lufra procesohen mbi 60 ton qumësht të freskët në ditë dhe prodhohen mbi 40 kode produktesh të cilat gjenden në çdo market të Shqipërisë dhe me shpjetësi po përhapen edhe në Kosovë. 


Jemi shumë krenar për kulturën e krijuar brenda kompanisë, laboratoret e specializuar të brendshëmpër analizimin e produkteve, teknologjinë e implementuar dhe forcën logjistike, stafin e mrekullueshëm të dedikuar, bashkëpunëtorët tanë dhe padyshim fermerët të cilët përbëjnë një ndër shtyllat tona të themelit.


Një falenderim shumë i sinqertë për të gjithë konsumatorët që na vlerësojnë çdo ditë duke konsumuar produktet Lufra dhe që na kanë besuar këto 30 vite.” – Zonja Antoneta Ndreka.

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Rregjistrohu

Rregjistrohu në buletinin tonë informativ për tu informuar rreth të rejave të fundit, kuriozitete dhe publikime nga kompania ”Lufra”.

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Rregjistrohu

Rregjistrohu në buletinin tonë informativ për tu informuar rreth të rejave të fundit, kuriozitete dhe publikime nga kompania ”Lufra”.