Lufra

AL

Sallatë me patate

Sallatë me patate Patatet janë mjaft të shëndetshme madje në shumë vende konsiderohen si zëvendësuesi më i mire i bukës. Ktë here do i shijoni të ftohta dhe të lidhura me kosin nga Lufra shija e të cilit mbetet unike. Ju kemi sjellë një recetë ndryshe nga e zakonshmja dhe jemi të bindur se pasi… Continue reading Sallatë me patate

Kokoshka të kripura dhe të ëmbla

Kokoshka të kripura dhe të ëmbla Dëshironi të dini sekretin për të shmangur kokoshkat e lagura? Epo ja ku do ta mësoni këtu me ne. Nëse ju ka ndodhur të jeni të mërzitur se përse kokoshkat e bëra në shtëpi nuk janë aq të shijshme sa ato në kinema, atëherë zgjidhja është përpara jush. Përdorimi… Continue reading Kokoshka të kripura dhe të ëmbla

Tost me kos dhe mjaltë

Tost me kos dhe mjaltë Mëngjeset duhet të jenë tepër të bollshëm për të dhënë forca për të vijuar ditën. Produktet Lufra janë ato që ju japin shumë vitamina dhe forcë. Gjithçka që ju duhet (për 2 persona): 1 gotë me kosin Lufra 1 vezë 2 lugë mjaltë 2 lugë lëng limoni Lëkurën e 1… Continue reading Tost me kos dhe mjaltë

Dairy Hubs Albania

Dairy Hubs Albania ADG sh.p.k. (LUFRA) collaborates with Tetra Pak and Tetra Laval Food for Development to establish ‘Dairy Hubs’ in Albania. The initiative focuses on developing a formal milk collection infrastructure and providing technical assistance to small dairy farmers. The goal is for the training provided to small farmers to help them increase their… Continue reading Dairy Hubs Albania

Dairy Hubs në Shqipëri

Dairy Hubs në Shqipëri ADG sh.p.k. (LUFRA) bashkëpunon me Tetra Pak dhe Tetra Laval Food for Development për të krijuar ‘Dairy Hubs’ në Shqipëri. Nisma fokusohet në zhvillimin e një infrastrukture formale të grumbullimit të qumështit dhe ofrimin e asistencës teknike për fermerët e vegjël të qumështit. Objektivi është që trajnimi i ofruar për fermerët… Continue reading Dairy Hubs në Shqipëri

Lufra, owns Halal certification!

Çfarë do të thotë qumësht UHT dhe përse qumështi UHT nuk qëndron në kushte frigoriferike? UHT qëndron për ‘Ultra High Temperature’ që do të thotë trajtim në temperaturë të lartë për kohë shumë të shkurtër. Ashtu si pasterizimi normal, teknologjia UHT vret bakteret patogjene të dëmshme për organizmin duke bërë që qumështi të jetë i sigurt… Continue reading Lufra, owns Halal certification!

Lufra, zotëron çertifikatën Halal!

Lufra, zotëron çertifikatën Halal! Të dëgjosh kërkesat e konsumatorit është thelbësore për kompaninë tonë. Për 30 vite operojmë në treg gjithmonë duke u përpjekur të sjellim atë që konsumatori ka më shumë nevojë. Kompania jonë u qëndron standarteve të cilësisë dhe higjenës, për të siguruar produkte të shëndetshme për konsumatorët pa përjashtuar asnjërin prej tyre.… Continue reading Lufra, zotëron çertifikatën Halal!

Lufra, pjesë e Dhomës Amerikane të Tregtisë!

Lufra, pjesë e Dhomës Amerikane të Tregtisë! E dimë tashmë se një nga sukseset e mëdha të Kompanisë Lufra është edhe eksporti i produkteve  Lufra në SHBA. Tashmë shqiptarët e Amerikës dhe pse jo, vetë konsumatorët amerikanë në New York, Connecticut, Philadephia, Ohio, Boston, Worcester, Michigan, Wisconsin, Jacksonville, Clearwater, Tampa, Naples, Fort Lauderdale, etj. mund… Continue reading Lufra, pjesë e Dhomës Amerikane të Tregtisë!

Our health depends on us!

Our health depends on us! In our daily life we consume a variety of different products, depending on the needs and preferences. But how much do we really know about the products we consume…? For many consumers the day starts with a glass of milk. Did you know that milk contains some of the most… Continue reading Our health depends on us!

Let’s make a smoothie !!!

Let’s make a smoothie !!!       Breakfast is a very important meal – it can either make or break your day. Such recipes are preferred by all family members, it is enough to have different fruits at home and Lufra products. For this recipe you need: Lufra Milk you can also use UHT… Continue reading Let’s make a smoothie !!!