Lufra

AL

Lufra vlerësohet me çmimin ”BUSINESS EXCELLENCE 2022”

Lufra vlerësohet me çmimin ‘”BUSINESS EXCELLENCE 2022” Lufra vlerësohet me çmimin ”BUSINESS EXCELLENCE 2022” si kompania më e mirë e industrisë së bulmetit në Shqipëri! Jemi shumë krenarë që ky çmim vjen si rezultat i anketimeve me konsumatorë në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe se jemi përzgjedhur si kompania e tyre e preferuar e… Continue reading Lufra vlerësohet me çmimin ”BUSINESS EXCELLENCE 2022”

Sallatë me patate

Sallatë me patate Patatet janë mjaft të shëndetshme madje në shumë vende konsiderohen si zëvendësuesi më i mire i bukës. Ktë here do i shijoni të ftohta dhe të lidhura me kosin nga Lufra shija e të cilit mbetet unike. Ju kemi sjellë një recetë ndryshe nga e zakonshmja dhe jemi të bindur se pasi… Continue reading Sallatë me patate

Kokoshka të kripura dhe të ëmbla

Kokoshka të kripura dhe të ëmbla Dëshironi të dini sekretin për të shmangur kokoshkat e lagura? Epo ja ku do ta mësoni këtu me ne. Nëse ju ka ndodhur të jeni të mërzitur se përse kokoshkat e bëra në shtëpi nuk janë aq të shijshme sa ato në kinema, atëherë zgjidhja është përpara jush. Përdorimi… Continue reading Kokoshka të kripura dhe të ëmbla

Tost me kos dhe mjaltë

Tost me kos dhe mjaltë Mëngjeset duhet të jenë tepër të bollshëm për të dhënë forca për të vijuar ditën. Produktet Lufra janë ato që ju japin shumë vitamina dhe forcë. Gjithçka që ju duhet (për 2 persona): 1 gotë me kosin Lufra 1 vezë 2 lugë mjaltë 2 lugë lëng limoni Lëkurën e 1… Continue reading Tost me kos dhe mjaltë

Ejani të bëjmë Guakamole

Guakamole Netët e verës tashmë kanë mbërritur, listat e gjata të filmave në shtëpi janë duke ju pritur. Ju mungon vetëm ushqimi që ndjesia juaj të jetë sikur të ishit në kinema. Dhe absolutisht për atë kemi menduar ne sikundër çdo herë tjetër. Mjafton që ju të blini disa patatina të thjeshta, kurse salcën për… Continue reading Ejani të bëjmë Guakamole

U mbaruan TiDo-t??? Ç’u bënë, i hëngri ariu?

U mbaruan TiDo-t??? Ç’u bënë, i hëngri ariu?  TiDo është kosi më i ri nga Lufra që ka vetëm pak javë që është lançuar në treg. Me t’u prezantuar TiDo në treg, inboxi i kompanisë Lufra u bombardua me mesazhe të tilla si: – Ku mund ta gjejmë? Nuk ka tek marketi im i lagjes!… Continue reading U mbaruan TiDo-t??? Ç’u bënë, i hëngri ariu?

Mirëprisni markën më të re ”TiDo”!!!

Mirëprisni markën më të re ”TiDo”! TiDo është marka më e re nga Lufra e cila ofron kos të freskët, natyral dhe kremoz, me reçel me copëza të vërteta frutash, me drithëra, me mjaltë apo edhe ashtu siç është. Kosi TiDo është kremoz, i freskët dhe natyral. Ai vjen në formatin split cup, ku kosi… Continue reading Mirëprisni markën më të re ”TiDo”!!!

Lufra, is registered trademark in European Union & Serbia

Lufra is registered as a Trademark in the territory of the European Union and Serbia Lufra is registered as a Trademark in the territory of the European Union and Serbia. Regarding the Article 189 (2) EUTMR and Article 79 (2) EUTMDR, the trademark “Lufra” is registered and is now recognized as a protected trademark throughout… Continue reading Lufra, is registered trademark in European Union & Serbia

Lufra, rregjistrohet si Trademark në territorin e Bashkimit Evropian

Lufra, rregjistrohet si Trademark në territorin e Bashkimit Evropian Lufra rregjistrohet si Trademark në territorin e Bashkimit Evropian dhe Serbi. Në bazë të artikullit 189(2) EUTMR dhe artikullit 79(2) EUTMDR, marka “Lufra” është rregjistruar dhe njihet tashmë si markë e mbrojtur në të gjithë territorin e Bashkimit Europian dhe Serbi. Një hap që arrihet përmes… Continue reading Lufra, rregjistrohet si Trademark në territorin e Bashkimit Evropian

Dairy Hubs Albania

Dairy Hubs Albania ADG sh.p.k. (LUFRA) collaborates with Tetra Pak and Tetra Laval Food for Development to establish ‘Dairy Hubs’ in Albania. The initiative focuses on developing a formal milk collection infrastructure and providing technical assistance to small dairy farmers. The goal is for the training provided to small farmers to help them increase their… Continue reading Dairy Hubs Albania