EN

Gjeneza e kompanisë Lufra!

Fabrika e përpunimit të qumështit “Lufra” nisi që në vitin 1992 dhe puna jonë ka ardhur duke u përmirësuar nga ajo kohë.

Lufra ndër vite

Çertifikime dhe çmime

Lexo më shumë

Zbulo inovacionet
në Lufra

Tashmë kemi një sistem dixhital të sigurt dhe akoma më transparent për kompensimin e fermerëve tanë i cili nxit përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë dhe sasisë së qumeshtit që ata prodhojnë dhe shesin tek Lufra.

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Lufra Foods është një kompani ushqimore dhe e pijeve që prodhon dhe shpërndan markat e saj të suksesshme si Lufra, Tido, Tradita, Beneta dhe uji Dukat, ndërsa gjithashtu shpërndan marka të tjera të importuara nga rajoni dhe ndërkombëtarisht.

Politikat e privatësisë