EN

Informacione dhe fakte nga ekspertët tanë

Në këtë faqe kemi përmbledhur disa video shpjeguese rreth pyetjeve më të shpeshta të konsumatorëve tanë, të shpjeguara me profesionalizëm nga ekspertët tanë të prodhimit. 

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Lufra Foods është një kompani ushqimore dhe e pijeve që prodhon dhe shpërndan markat e saj të suksesshme si Lufra, Tido, Tradita, Beneta dhe uji Dukat, ndërsa gjithashtu shpërndan marka të tjera të importuara nga rajoni dhe ndërkombëtarisht.

Politikat e privatësisë