EN

Na kontaktoni

Ne jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje apo informacion që dëshironi rreth kompanisë tonë. Jeni të mirëpritur të ndani me ne çdo feedback rreth eksperiencës me produktet tona!

Adresa

Lagja ”Rruga e Kishës”, Fshati Bishqethem, Autostrada Lushnjë-Fier km7

Lushnje 9001

Email

Informacione gjenerale: [email protected]

Departamenti i Marketingut: [email protected]

Departamenti i Burimeve Njerëzore: [email protected]

Telefon

+355 68 90 22 120

Buletini informativ

Rregjistrohu në buletinin informativ për të rejat e fundit rreth kompanisë Lufra!

Zyrat tona

Tiranë

Vaqarr Rr. “Tre Krojet” Nd.21, 1041

Tiranë, Shqipëri

Lushnje

Lagja ”Rruga e Kishës”, Fshati Bishqethem, Autostrada Lushnjë-Fier km7, Lushnje 9001

Rrogozhinë

Lagja Nr. 1 Rrogozhinë 2503 AL, Rrogozhinë

Kosovë

Magjistralja Prishtinë – Ferizaj Çagllavicë XK, 10500

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Rregjistrohu

Rregjistrohu në buletinin tonë informativ për tu informuar rreth të rejave të fundit, kuriozitete dhe publikime nga kompania ”Lufra”.

Politikat e privatësisë