Lufra

AL

A është gjalpi i shëndetshëm?

A është gjalpi i shëndetshëm? Gjalpi dhe yndyrnat shërbejnë në dietën tuaj kryesisht për ti shtuar kryesisht shije perimeve, peshkut dhe mishit. Nëse dieta juaj është e limituar ka vend për një sasi më të vogël gjalpi për të shtuar shumë shije. Vlerat e gjalpit janë shumë të thjeshta dhe të rëndësishme: Gjalpi është i… Continue reading A është gjalpi i shëndetshëm?

Lufra vlerësohet me çmimin ”BUSINESS EXCELLENCE 2022”

Lufra vlerësohet me çmimin ‘”BUSINESS EXCELLENCE 2022” Lufra vlerësohet me çmimin ”BUSINESS EXCELLENCE 2022” si kompania më e mirë e industrisë së bulmetit në Shqipëri! Jemi shumë krenarë që ky çmim vjen si rezultat i anketimeve me mbi 8000 konsumatorë në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe se jemi përzgjedhur si kompania e tyre e… Continue reading Lufra vlerësohet me çmimin ”BUSINESS EXCELLENCE 2022”

U mbaruan TiDo-t??? Ç’u bënë, i hëngri ariu?

U mbaruan TiDo-t??? Ç’u bënë, i hëngri ariu?  TiDo është kosi më i ri nga Lufra që ka vetëm pak javë që është lançuar në treg. Me t’u prezantuar TiDo në treg, inboxi i kompanisë Lufra u bombardua me mesazhe të tilla si: – Ku mund ta gjejmë? Nuk ka tek marketi im i lagjes!… Continue reading U mbaruan TiDo-t??? Ç’u bënë, i hëngri ariu?