Lufra

AL

Siguria ushqimore: Rëndësia e saj​

Siguria ushqimore: Rëndësia e saj Siguria ushqimore është një koncept kaq i thjeshtë, por me një rëndësi kaq jetike dhe duhet të jetë një prioritet si në jetën e përditshme ashtu dhe nga institucionet përkatse. Siguria ushqimore përmban praktika që duhet te zbatohen dhe të garantojnë sigurinë e gjithë produkteve ushqimore. Këto praktika  përfshijnë; rregulloret… Continue reading Siguria ushqimore: Rëndësia e saj​

Përgjegjësia Sociale e Kompanisë Lufra: Ndihma për Shoqatën PAK Shkodër

Përgjegjësia sociale e kompanisë Lufra:Ndihma për Shoqatën PAK Shkodër Çfarë është përgjegjësia sociale? Përgjegjësia sociale ne biznes është kontribut aktiv dhe vullnetar i bizneseve, me qëllim përmirësimin e kushteve sociale, ekonomike dhe mjedisore dhe po ashtu përmirësimin e pozitës së tyre konkurruese.Me fjalë të tjera, është “koncepti që bizneset në mënyrë aktive duhet të merren… Continue reading Përgjegjësia Sociale e Kompanisë Lufra: Ndihma për Shoqatën PAK Shkodër

Transformimi i prodhimit të qumështit dhe nënproduktve të tij: Ndikimi i automatizimit në cilësi.

Transformimi i prodhimit të qumështit dhe nënproduktve të tij: Ndikimi i automatizimit në cilësi. Industria e prodhimit të qumështit, një komponent i rëndësishëm në sektorin global të ushqimit, ka dëshmuar një transformim të jashtëzakonshëm vitet e fundit. Ku në qendër të vemendjes ka qenë automatizimi, duke revolucionarizuar aspekte të ndryshme të prodhimit të qumështit. Ndikimin… Continue reading Transformimi i prodhimit të qumështit dhe nënproduktve të tij: Ndikimi i automatizimit në cilësi.

Fuqia e probiotikëve: Përse duhet t’i inkorporoni në dietën tuaj ditore?

Fuqia e probiotikëve: Përse duhet t’i inkorporoni në dietën tuaj ditore? Fjalën probiotikë e keni hasur kudo ne jetën tuaj të përditshme, por cfarë janë konkretisht probiotikët. Termi PROBIOTIK rrjedh nga fjalët greke PRO dhe BIOS, që do të thotë “për jetën”.Ata janë mikroorganizma të gjallë,të cilët kur konsumohen kanë përfitime te ndryshme shëndetësore. Si… Continue reading Fuqia e probiotikëve: Përse duhet t’i inkorporoni në dietën tuaj ditore?

Lufra vlerësohet me çmimin ”BUSINESS EXCELLENCE 2022”

Lufra vlerësohet me çmimin ‘”BUSINESS EXCELLENCE 2022” Lufra vlerësohet me çmimin ”BUSINESS EXCELLENCE 2022” si kompania më e mirë e industrisë së bulmetit në Shqipëri! Jemi shumë krenarë që ky çmim vjen si rezultat i anketimeve me konsumatorë në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe se jemi përzgjedhur si kompania e tyre e preferuar e… Continue reading Lufra vlerësohet me çmimin ”BUSINESS EXCELLENCE 2022”

U mbaruan TiDo-t??? Ç’u bënë, i hëngri ariu?

U mbaruan TiDo-t??? Ç’u bënë, i hëngri ariu?  TiDo është kosi më i ri nga Lufra që ka vetëm pak javë që është lançuar në treg. Me t’u prezantuar TiDo në treg, inboxi i kompanisë Lufra u bombardua me mesazhe të tilla si: – Ku mund ta gjejmë? Nuk ka tek marketi im i lagjes!… Continue reading U mbaruan TiDo-t??? Ç’u bënë, i hëngri ariu?

Mirëprisni markën më të re ”TiDo”!!!

Mirëprisni markën më të re ”TiDo”! TiDo është marka më e re nga Lufra e cila ofron kos të freskët, natyral dhe kremoz, me reçel me copëza të vërteta frutash, me drithëra, me mjaltë apo edhe ashtu siç është. Kosi TiDo është kremoz, i freskët dhe natyral. Ai vjen në formatin split cup, ku kosi… Continue reading Mirëprisni markën më të re ”TiDo”!!!

Lufra, rregjistrohet si Trademark në territorin e Bashkimit Evropian

Lufra, rregjistrohet si Trademark në territorin e Bashkimit Evropian Lufra rregjistrohet si Trademark në territorin e Bashkimit Evropian dhe Serbi. Në bazë të artikullit 189(2) EUTMR dhe artikullit 79(2) EUTMDR, marka “Lufra” është rregjistruar dhe njihet tashmë si markë e mbrojtur në të gjithë territorin e Bashkimit Europian dhe Serbi. Një hap që arrihet përmes… Continue reading Lufra, rregjistrohet si Trademark në territorin e Bashkimit Evropian

Dairy Hubs në Shqipëri

Dairy Hubs në Shqipëri ADG sh.p.k. (LUFRA) bashkëpunon me Tetra Pak dhe Tetra Laval Food for Development për të krijuar ‘Dairy Hubs’ në Shqipëri. Nisma fokusohet në zhvillimin e një infrastrukture formale të grumbullimit të qumështit dhe ofrimin e asistencës teknike për fermerët e vegjël të qumështit. Objektivi është që trajnimi i ofruar për fermerët… Continue reading Dairy Hubs në Shqipëri

Lufra, zotëron çertifikatën Halal!

Lufra, zotëron çertifikatën Halal! Të dëgjosh kërkesat e konsumatorit është thelbësore për kompaninë tonë. Për 30 vite operojmë në treg gjithmonë duke u përpjekur të sjellim atë që konsumatori ka më shumë nevojë. Kompania jonë u qëndron standarteve të cilësisë dhe higjenës, për të siguruar produkte të shëndetshme për konsumatorët pa përjashtuar asnjërin prej tyre.… Continue reading Lufra, zotëron çertifikatën Halal!