EN

Skuadra Lufra

Në kompaninë Lufra, vlerësimi i punonjësve dhe motivimi e zhvillimi i talenteve janë ndër faktorët kyç që na diferencojnë.

Play Video

Histori suksesi të punonjësve tanë

Njihuni me historitë e suksesit të disa prej punonjësve tanë të cilët janë pjesë e kompanisë Lufra prej shumë vitesh, duke dëshmuar rritje në karrierë hap pas hapi.

Fjala e
drejtuesve

Barazia gjinore, meritokracia dhe puna e pastër janë ato që ne vlerësojmë, dhe nuk bëjmë asnjë dallim gjinor, racor, fetar apo të aftësive fizike në punësim. Lufra është një kompani për njerëzit e punës dhe si e tillë do mbetet gjithmonë. Kultura jonë organizative është e orientuar drejt gjithëpërfshirjes, sigurisë në punë dhe punës në grup. Jemi shumë të lumtur të mbështesim dhe zhvillojmë talentet e reja por edhe punonjësit tanë që kanë ambiecie për të arritur majat!

Add Your Heading Text Here

Mundësi për internship

Lufra bashkëpunon me Shkolla profesionale, Universitete Private dhe Publike në Shqipëri për të ndihmuar studentët për mundësi internshipi në role administrative, në prodhim dhe pjesën logjistike. 

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Lufra Foods është një kompani ushqimore dhe e pijeve që prodhon dhe shpërndan markat e saj të suksesshme si Lufra, Tido, Tradita, Beneta dhe uji Dukat, ndërsa gjithashtu shpërndan marka të tjera të importuara nga rajoni dhe ndërkombëtarisht.

Politikat e privatësisë