EN

Përgjegjësia sociale

Lufra ndërmerr hapa për një të ardhme më të mirë!

Të çdo produkti të shitur Tradi'a shkon për Fondacionin ''Bujqësia dhe Blegtoria Shqiptare''
0 Lekë
Të përgjegjësisë Sociale me impakt direkt në komunitet dhe mjedis
0 Programe
Përbërës jo-natyralë apo sheqer i shtuar në produktet Lufra
0 %
Bashkëpunojnë me kompaninë tonë për një lëndë të parë të cilësisë së lartë
0 Fermerë

Mirënjohës ndaj natyrës!

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Lufra Foods është një kompani ushqimore dhe e pijeve që prodhon dhe shpërndan markat e saj të suksesshme si Lufra, Tido, Tradita, Beneta dhe uji Dukat, ndërsa gjithashtu shpërndan marka të tjera të importuara nga rajoni dhe ndërkombëtarisht.

Politikat e privatësisë