EN

Produktet tona

Produktet Lufra

Prej 30 vitesh ”Lufra” është pjesë e tryezave të familjeve shqiptare dhe si e tillë, jemi munduar të zgjerojmë dhe përmirësojmë gamën e produkteve të ofruara!

Produktet TiDo

TiDo është marka më e re nga Lufra, e cila ofron kos të freskët, natyral dhe kremoz, me reçel me copëza të vërteta frutash, me drithëra, me mjaltë apo edhe ashtu siç është. Me TIDO, TI JE AI QË ZGJEDH! TiDo është në variantin SPLIT-CUP ku ti ke mundësi të zgjedhësh sa reçel, mjaltë apo drithëra të duash të shijosh me kosin.

Produktet Tradi'a

Tradi’a është një markë e re që qëndron në çadrën e markës mëmë ”Lufra” dhe ka si synim të prezantojë shijen e produkteve të bulmetit si në kohërat e hershme, në të njejtën kohës kontribuon në kauzat tona të mbështetjes së fermerëve!

Produktet Beneta

Beneta është një markë më vete, e marke e regjistruar për produkte me perbërje yndyre bimore dhe produkte analoge

Cremona

Cremona është një marke e mirënjohur italiane e prodhimit të djathërave autentikë italianë, për të cilën Lufra ka marrëveshje si distributor zyrtar në Shqipëri!

Qumështorja 'Bylmeti'

Lufra është distributori zyrtar i produkteve të kompanisë kosovare Qumështorja ‘Bylmeti’ për Shqipërinë.

NÖM

Produktet e freskëta NOM janë të përbëra nga qumësht i freskët dhe kafe arabike, për ata të cilët duan stilin e shëndetshëm të jetesës!

Bonizzi

Qumështi Bonizzi vjen vetëm nga qumështi i zgjedhur dhe natyral, pa përdorur konservues, është ushqim i shëndetshëm dhe i plotë për t’u shijuar në çdo kohë të ditës.

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Lufra Foods është një kompani ushqimore dhe e pijeve që prodhon dhe shpërndan markat e saj të suksesshme si Lufra, Tido, Tradita, Beneta dhe uji Dukat, ndërsa gjithashtu shpërndan marka të tjera të importuara nga rajoni dhe ndërkombëtarisht.

Politikat e privatësisë