EN

Histori të fermerëve tanë

Përveç formulës së llogaritjes së cmimit për fermerët kemi ndihmuar në zhvillimin e drejtpërdrejtë të më shumë se 10 fermave duke i financuar direkt për investime që kanë patur nevojë, për të rritur cilësinë dhe kapacitetet prodhuese.

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Lufra Foods është një kompani ushqimore dhe e pijeve që prodhon dhe shpërndan markat e saj të suksesshme si Lufra, Tido, Tradita, Beneta dhe uji Dukat, ndërsa gjithashtu shpërndan marka të tjera të importuara nga rajoni dhe ndërkombëtarisht.

Politikat e privatësisë