EN

Të reja

Ndiqni të rejat më të fundit, receta gatimi, kuriozitete dhe informacione të vlefshme rreth produkteve të bulmetit Lufra!

Publikime të reja

Raporti Vjetor
2023

Raporti i 6-mujorit të parë të vitit 2022

Raporti Vjetor
2021

Informacione për studentët

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Lufra Foods është një kompani ushqimore dhe e pijeve që prodhon dhe shpërndan markat e saj të suksesshme si Lufra, Tido, Tradita, Beneta dhe uji Dukat, ndërsa gjithashtu shpërndan marka të tjera të importuara nga rajoni dhe ndërkombëtarisht.

Politikat e privatësisë