Rreth markës Tradi'a

I Athët

Kosi Tradi'a ka shije të athët, si kosi i bërë vetë në shtëpi njëherë e një kohë.

Konsistent

Kos që pritet me thikë, i shijshëm e kremoz për të rizgjuar kujtimet, si nga dora e gjyshes.

Përkujdesje

Marka Tradi'a ka si qëllim t'i ofrojë fermerëve të gjithë mbështetjen dhe përkujdesjen që ata meritojnë.

I Athët

Kosi Tradi'a ka shije të athët, si kosi i bërë vetë në shtëpi njëherë e një kohë.

Konsistent

Kos që pritet me thikë, i shijshëm e kremoz për të rizgjuar kujtimet, si nga dora e gjyshes.

Përkujdesje

Marka Tradi'a ka si qëllim t'i ofrojë fermerëve të gjithë mbështetjen dhe përkujdesjen që ata meritojnë.

Shije që mbart histori

Marka Tradi'a është një markë që qëndron nën kompaninë mëmë Lufra dhe ofron produkte premium të kosit të lopës, qumështit, hirrës dhe kosit të deles.

Është e mrekullueshme si një shije mund t'i bëjë kujtimet aq të gjalla. Kujtime nga vende dhe kohë, ku me dashuri dhe respekt, fermerët tanë përcillnin brez pas brezi dijet e tyre, në mënyrë që ato t'i rezistonin viteve, dhe ne, përmes tyre të shtrojmë gjithnjë traditë në tryezat tona.

Kos që pritet me thikë, i athët e kremoz

Një kos si nga duart e gjyshes, i cili të zgjon kujtimet si njëherë e njëkohë.

Hirrë plot proteina dhe vlera ushqyese

Hirra është vërtet eliksiri i shëndetit pasi përmban 16 lloje proteinash dhe vlera të jashtëzakonshme ushqyese.

Qumësht vetëm nga fermat e vogla

Qumështi Tradi'a me 3.5% yndyrë, merret vetëm nga fermat e vogla me 7-20 krerë lopë dhe kalon në një linjë të veçantë pasterizimi dhe homogjenizimi.

Kos në gotë, merre kudo me vete

I njëjti kos kope si në formatin 1L, formati në gotë është i lehtë për tu marrë kudo me vete.

Kos deleje, një mrekulli për tu shijuar

Kosi i deles ka një shije më të athët dhe është më kremoz. Është në të gjitha marketet në sezonin e laktacionit të deleve.

Në mbështetje të fermerëve

Për çdo shitje të një produkti Tradi'a, 5 lekë shkon për fondacionin 'Bujqësia dhe Blegtoria Shqiptare' në mbështetje të fermerëve për rritjen dhe përmirësimin e kapaciteteve të fermave të tyre.

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Lufra Foods është një kompani ushqimore dhe pijesh e cila prodhon dhe shpërndan markat e veta shumë të suksesshme si uji Lufra, Tido, Tradita, Beneta dhe Dukat, si dhe shpërndan marka të tjera rajonale dhe ndërkombëtare të importuara.

Çdo ditë sjellim në tryezat tuaja produktet më të shëndetshme të qumështit të freskët, të kontrolluara dhe të përpunuara sipas standarteve bashkëkohore Europiane.

Na ndiqni

Lufra Foods është një kompani ushqimore dhe pijesh e cila prodhon dhe shpërndan markat e veta shumë të suksesshme si uji Lufra, Tido, Tradita, Beneta dhe Dukat, si dhe shpërndan marka të tjera rajonale dhe ndërkombëtare të importuara.

Politikat e privatësisë